top of page
278927427_1323811978027740_2721502972823404993_n.jpg

Hva kan du finne på?

Hyttene er alle i umiddelbar nærhet til fjell og fjord. Området "Kallestad" ligger like utenfor Balestrand sentrum, ca 7 minutter kjøretur. En tur hit vil passe for deg som liker å fiske, gå turer, oppleve naturen og finne roen på hytta. Samtidig kan man utforske plasser i området hvor det er folkeliv i nærheten.

Balestrand sentrum

Balestrand sentrum

Her kan du oppleve spektakulær natur, og unik arkitektur. Mulighetene er mange både på fjorden og på fjellet. Det tar ca 7 minutter med bil fra hyttene til sentrum.  Om sommeren er gatene fulle av liv, butikker med godsaker, badelagunen byr på fin sandstrand, og smaksopplevelsene er mange.

Høyanger

Kjører du en halvtime i motsatt retning av Balestrand kommer du til Høyanger. På veien dit ser du mange flotte plasser med epletrær og fargerike blomster. I Høyanger sentrum er det bibliotek, kino, Høyangerbadet og flere butikker. På vinteren kan vi anbefale en tur opp i Siplo skisenter.

Balestrand Hytter sitt båthus
Balestrand hytter sin brygge og molo

Fiske

Tidligere var disse hyttene i hovedsak leid ut til tyske turister og fiskere. I båthuset henger bilder av de største kveitene som har blitt tatt her. All type fisk kan fåes med tålmodighet her i fjorden.

Fjellturer

Det er svært mange muligheter i fjellet i nærheten. Turkartene er mange, og vi anbefaler utsikten på flere av toppene, både sommer og vinter. Like bak hyttene kan du kjøre veien opp til Saurdal (620 moh) og ha dette som utgangspunkt for både ski og fotturer. 

Naustet til gårdseierene
bottom of page